مقالات تخصصی

بهترین خمیر پانسمان دندان ۱۴۰۲ [ قیمت + ویژگی ها ]

بهترین خمیر پانسمان دندان
4.6/5 - (10 امتیاز)

اگر تا به حال به ترمیم دندان احتیاج پیدا کرده و فواصل مراحل ترمیم طولانی شود، حتما با انواع بهترین خمیر پانسمان دندان آشنایی دارید. مواردی وجود دارد که دندانپزشک به پانسمان های کوتاه مدت و موقتی بر روی دندان احتیاج دارد. این موارد اصلا کم نیستند و پزشک باید در طول فواصل درمان با ایجاد یک مانع فیزیکی از ورود و آسیب بیشتر باکتری ها به بافت دندان جلوگیری کند. خمیر پانسمان عموما با نام موقت شناسایی شده و با توجه به نوع کاربری آن (مدت کوتاه و موقتی) ماندگاری حتی برای بهترین خمیر پانسمان دندان هم جزو ویژگی ها محسوب نمی شود.

در طول زمان حضور خمیر دندان بر روی بافت دندان آسیب دیده، بیمار می تواند زندگی عادی خود را در پیش بگیرد. یعنی در طول چند روز تا حتی چندین ماه حضور پانسمان موقت هیچ محدودیتی در نوشیدن یا خوردن غذا ندارد. در ادامه توضیح خواهیم داد که خمیر پانسمان دندان چیست. همچنین بهترین خمیر پانسمان دندان در ایران را نام می بریم. پس از آن نگاهی به دلایل استفاده و کاربرد های این محصول انداخته و قیمت و ویژگی هایش را بر خواهیم شمرد.

اگر به مقایسه و بررسی فرق ایمپلنت کره ای و سوئیسی علاقه مند هستید و یا می خواهید با انواع فرز دندانپزشکی آشنا شوید، ما در مطالبی جداگانه به این موضوعات پرداخته ایم. همچنین در مقاله ای به طور کامل طرز استفاده از بلیچینگ وایت اسمایل خانگی را توضیح داده ایم.

خمیر پانسمان دندان چیست؟

بهترین خمیر پانسمان دندان در واقع ماده ای خمیری شکل جهت پر کردن موقت دندان بعد از درمان اندودانتیک بوده که به جای پانسمان و ترمیم دائمی، موقتا از جلوگیری باکتری ها به درون بافت دندان جلوگیری می کند. این ماده خمیری شکل هنگامی که با بزاق دهان ترکیب شود، سفت شده و حتی تا یک سال هم می تواند درون دهان باقی بماند.

این مواد عموما رنگ نزدیکی به دندان دارند که دندانپزشک بتواند در زمان تعویض به راحتی آنها را پیدا کند. حال که دانستید خمیر پانسمان دندان چیست، در ادامه به دلایل استفاده از این محصول خواهیم پرداخت.

موارد استفاده بهترین خمیر پانسمان دندان

اولین و مهمترین زمان استفاده به پر کردن دندان باز می گردد. پر کردن دندان با ماندگاری زیاد طبق نظر پزشک ممکن است چند هفته طول بکشد. اما در این مدت زمان، بافت دندان آسیب دیده حتی حساس تر هم خواهد بود. در نتیجه باید محافظتی بر روی آن ایجاد کرد تا بیمار بتواند به زندگی عادی و خوردن و آشامیدن ادامه دهد.

حتی ممکن است در زمان انجام روکش برای دندان، نیاز به پر کردن موقت دندان آسیب دیده باشد. زیرا تهیه روکش دائمی که با دندان های بیمار تناسب داشته باشد، مدت زیادی به طول می انجامد. در نتیجه دندانپزشک اقدام به استفاده از این محصول گرفته تا موقتاً حفره دندان را پر کند.

یکی دیگر از مزایای پانسمان موقت را باید تسکین و بهبود درد دانست. زمانی که ترمیم دندان مراحل اولیه خود را پشت سر می گذارد، همانطور که گفتیم اعضای دندان همانند ریشه و لثه و پالپ آن خیلی حساس می باشند. خمیر پانسمان موقت می تواند از برخورد زبان و مواد غذایی با این عضو جلوگیری کرده و از درد آن بکاهد.

گاهی اوضاع دندان به قدری وخیم است که دکتر باید در چند مرحله اقدام به ترمیم آن کند. در چنین مواقعی استفاده از خمیر پانسمان دندان می تواند بدلیل وجود ترکیب زینک اکساید، اوژنول و داروهای بی حس کننده از درد عصب کاسته و آن را تا اقدام بعدی دندانپزشک آرام کند.

بهترین خمیر پانسمان دندان

نحوه مراقبت از پانسمان موقت

همانطور که از نام این محصول پیداست، موقتی بوده و جدا شدن آن بسیار ساده است. در نتیجه بیمار باید در طول همراهی آن، برخی از نکات را رعایت کند.

همان‌گونه که مشخص است، پانسمان موقت یک لایه محافظتی موقت است و جدا شدن آن بسیار ساده و آسان خواهد بود. در ادامه نکاتی برای محافظت از پانسمان های دندان ارائه شده است.

  • مسواک زدن: این عمل بصورت دو بار در روز، یک قانون بلا تغییر در زندگی هر فردی است. مخصوصا در زمانی که پانسمان موقت بر روی دندان بوده و دندان شما بسیار آسیب پذیر است. اما بهتر است در زمان حضور حتی بهترین خمیر پانسمان دندان، قسمت مورد نظر را به آرامی و بصورت آهسته مسواک بزنیم. استفاده از مسواک نرم هم در این مورد توصیه می گردد.
  • نخ دندان: همانند مسواک زدن، در این مورد هم باید حتما همانند گذشته به انجام آن مبادرت ورزید، اما بهتر است کمی آهسته تر نخ دندان کشیده تا به پانسمان دندان آسیبی نرسد.
  • خوردن و آشامیدن: بهتر از در طول حضور پانسمان موقت از خوراکی هایی نظیر شکلات که به دندان میچسبند استفاده نکنید. زیرا در هنگام جدا شدن، مواد گپی شکل پانسمان را هم جدا می کنند. مخصوص از آدامس جویدن پرهیز کنید.
  • وعده های غذایی: بهتر است دفعات وعده های غذایی را کاهش دهید. در واقع با این کار، مدت زمان بیشتری به دندان استراحت می دهید که این عمل، ریسک افتاد پانسمان را کاهش می دهد.

ویژگی های بهترین خمیر پانسمان دندان

تا کنون در خصوص خمیر پانسمان موقت و موارد استفاده از آن صحبت کردیم. حتما با برخی از موارد کاربرد و ویژگی های بهترین خمیر پانسمان دندان آشنا شده اید. در ادامه برخی از این موارد کاربرد و ویژگی ها را بصورت خلاصه عنوان کرده ایم:

  • کاربرد در ترمیم های موقت
  • استفاده در ترمیم های تزریقی
  • جهت پر کردن موقت دندان و مهر و موم شدن آن
  • پر کردن سایت های ایمپلنت بصورت موقتی
  • وجود داروی بی حس کننده و تسکین دهنده درد
  • رطوبت فعال( کمتر از 25 دقیقه)
  • حاوی اکسید روی و سولفات کلسیم
  • سازگاری عالی با دندان و سهولت در حذف
بهترین خمیر پانسمان دندان

معرفی بهترین خمیر پانسمان دندان بهمراه قیمت

اگر کمی در بازار جستجو کرده باشید، احتمالا نام خمیر پانسمان موقت کاویزول – Cavisol Temporary Filling را شنیده ایت. این محصول ماده خمیری شکل با قوامی است که بلافاصله در تماس با بزاق دهان سخت می شود. در واقع این محصول تنها 20 ثانیه پس از تماس با بزاق دهان سفت شده و بعد از 3 ساعت قابلیت تحمل فشار جویدن را داراست.

کاویزول بعنوان بهترین خمیر پانسمان دندان بازار، قابلیت پوشاندن موقتی دندان، و پر کردن حفره دندان از نوع I و II را بصورت موقت دارد. کاویزول دارای زینک اکساید، کلسیم سولفات، رزین و زینک سولفات است که برای پانسمان موقت عالیست. این محصول ساخت شرکت گلچای در شیشه های 40 گرمی در بازار یافت می شود.

سوالات متداول:

خمیر پانسمان موقت چیست و چه کاربردی دارد؟

تقریبا همان ماده پر کننده دندان است و در زمانی که دندانپزشک به بستن موقت حفره دندانی تحت درمان نیاز داشته باشد از این محصول استفاده می کند.

ویژگی های پانسمان موقت چیست؟

پانسمان موقت به مهر و موم شدن دندان کمک می کند. همچنین زندگی طبیعی یعنی خوردن و آشامیدن بیمار در فواصل درمان را تضمین می کند. بدلیل وجود داروی بی حس کننده می تواند به سرعت درد عصبی دندان را کاهش دهد و در ترمیم های تزریقی به کار برده شود.

بهترین خمیر پانسمان دندان چیست؟

خمیر پانسمان های بسیاری در بازار یافت می شوند که از بین آنها می توان به کاویزول برند گلچای اشاره کرد. این محصول پس از تماس 20 ثانیه ای با بزاق سفت شده و بعد از 3 ساعت قابلیت تحمل جویدن را داراست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.