راهنمای تغذیه پرسنل بیمارستان برای تقویت سیستم ایمنی در مواجهه با ویروس کرونا
- بین شیفت های کاری حتما خواب و استراحت کافی داشته باشید.
- به مصرف غذای کم حجم و پرکالری توجه کنید
- مصرف کاهو و کرفس میتواند بخشی از مایعات مورد نیاز بدن را بصورت تدریجی تامین می کند
- در شبانه روز لازم است حداقل یک وعده منابع پروتینی همچون گوشت کم چرب، مرغ،تخم مرغ،حبوبات و یا شیر کم چرب میل کنید
- نیاز به پروتین بویژه درشیفت کاری شب،بدلیل رخدادتعادل منفی ازت افزایش می یابد
- از مصرف مواد غذایی شیرین که سبب گرسنگی زودرس می شود، خودداری نمایید.
- برای دریافت انرژی کافی و گرسنگی زودرس،از تخم مرغ ابپز و انواع مغز ها و خشکبار استفاده کنید.
- غذای خود را تا حد امکان و در محیط ارام و بهداشتی دور از فضای بخش و در فرصت کافی میل کنید.
- در صورت امکان خوراکی های مقوی همچون مغز ها(بادام ،پسته، فندوق، گردو، بادام زمینی) و خشکبار(انواع برگه ،کشمش، توت خشک،…) را بین شیفت های کاری مصرف کنید.
- برای دریافت ریزمغذی های موردنیاز تقویت سیستم ایمنی(ویتامین ها و املاح)میتوان از انواع میوه ها و اب میوه های تازه را در میان وعده ها و سالاد و سبزی را به همراه وعده های اصلی میل کنید. چنانچه میوه و سبزی در دسترس نیس روزانه از مکمل هایی همچون مولتی ویتامین مینرال استفاده کنید.
- بعلت تعریق ناشی از پوشیدن بلند مدت گان،ماسک و دستکش نیاز به مایعات افزایش می یابد لذا در بین شیفت های کاری به مصرف مایعاتی نظیر آب، آبمیوه های طبیعی ،شیر کم چرب، چای کمرنگ و دمنوش های طبیعی توجه کنید
- از نوشیدنی های غلیظ همچون قهوه ،چای پررنگ ، ابمیوه های صنعتی، نوشابه های گازدار پرهیز کنید.
منبع:
سایت وزارت بهداشت