کنترل عفونت, مقابله با کرونا, مقالات عمومی

راهنمای تغذیه پرسنل بیمارستان برای تقویت سیستم ایمنی در مواجهه با ویروس کرونا

Rate this post
راهنمای تغذیه پرسنل بیمارستان برای تقویت سیستم ایمنی در مواجهه با ویروس کرونا
  1. بین شیفت های کاری حتما خواب و استراحت کافی داشته باشید.
  2. به مصرف غذای کم حجم و پرکالری توجه کنید
  3. مصرف کاهو و کرفس میتواند بخشی از مایعات مورد نیاز بدن را بصورت تدریجی تامین می کند
  4. در شبانه روز لازم است حداقل یک وعده منابع پروتینی همچون گوشت کم چرب، مرغ،تخم مرغ،حبوبات و یا شیر کم چرب میل کنید
  5. نیاز به پروتین  بویژه درشیفت کاری شب،بدلیل رخدادتعادل منفی ازت افزایش می یابد
  6. از مصرف مواد غذایی شیرین که سبب گرسنگی زودرس می شود، خودداری نمایید.
  7. برای دریافت انرژی کافی و گرسنگی زودرس،از تخم مرغ ابپز و انواع مغز ها و خشکبار استفاده کنید.
  8. غذای خود را تا حد امکان و در محیط ارام و بهداشتی دور از فضای بخش و در فرصت کافی میل کنید.
  9. در صورت امکان خوراکی های مقوی همچون مغز ها(بادام ،پسته، فندوق، گردو، بادام زمینی) و خشکبار(انواع برگه ،کشمش، توت خشک،…) را بین شیفت های کاری مصرف کنید.
  10. برای دریافت ریزمغذی های موردنیاز تقویت سیستم ایمنی(ویتامین ها و املاح)میتوان از انواع میوه ها و اب میوه های تازه را در میان وعده ها و سالاد و سبزی را به همراه وعده های اصلی میل کنید. چنانچه میوه و سبزی در دسترس نیس روزانه از مکمل هایی همچون مولتی ویتامین مینرال استفاده کنید.
  11. بعلت تعریق ناشی از پوشیدن بلند مدت گان،ماسک و دستکش نیاز به مایعات افزایش می یابد لذا در بین شیفت های کاری به مصرف مایعاتی نظیر آب، آبمیوه های طبیعی ،شیر کم چرب، چای کمرنگ و دمنوش های طبیعی توجه کنید
  12. از نوشیدنی های غلیظ همچون قهوه ،چای پررنگ ، ابمیوه های صنعتی، نوشابه های گازدار پرهیز کنید.

منبع:

سایت وزارت بهداشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.